Nijveld Schilderwerken

SCHILDERWERK

Nieuwbouw

Voor schilderwerk aan nieuwbouwprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Vele utiliteitswerken en nieuwe woningen zijn door ons al geschilderd.

Bent u op zoek naar een partner voor het afwerken van nieuwbouwprojecten? Wij geven u graag advies en verstrekken vrijblijvend een offerte.

 

Onderhoud

Onderhoudsschilderwerk is niet een kwestie van een nieuw laagje verf of lak op de ondergrond aanbrengen. Kennis betreffende constructies, ondergrond, eisen en natuurlijk wensen is van belang om een goede voorbewerking en afwerking te kunnen realiseren.

Door toepassing van de juiste technieken en materialen is ons streven om het onderhoud, op lange termijn, zo voordelig mogelijk te houden. Een mogelijkheid hierin is een zgn. periodeschema, een soort schildersabonnement, waardoor de kwaliteit van uw schilderwerk gewaarborgd blijft.
Het hele jaar door zijn wij actief met groot en klein onderhoudswerk voor woningbouwverenigingen en bedrijven. Ook voeren wij veel werk uit voor particulieren. Voor het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar, welke door particulieren worden bewoond, geldt het voordelige BTW-tarief van 9%.

SHOWROOM TER STEEGE PORSELEIN EN AARDEWERK RIJSSEN

Na de showroom in Aalsmeer, nu de showroom in Rijssen van "Ter Steege Porselein en Aardewerk" opnieuw in de verf gezet.

Wederom een prachig resultaat! Een mooi voorbeeld van wat kleuren kunnen doen.

#nijveldschilderwerken #multiprotect 

LOCATIE

Rijssen

DATUM

27 mei 2021

OPDRACHTGEVER

Ter Steege Porselein en Aardewerk

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Schilderwerk
Ontwerp en realisatie van deze website door: Bandwerk internet- en reclamebureau